IMSP SR Singerei
home mail network
minister

Orele de lucru

Orele de lucru:
luni-vineri 08:00-17:00
simbata-duminica zi liberă
Telefoane de contact:
Director (373 262) 8-44-01
Anticamera (373 262) 8-44-07
Fax (373 262) 8-44-07
E-Mail:
Administratia srsingerei@ms.md
Web admin srsingerei@ms.md

 

Informatie

Informatie

 Felicitare cu ocazia zilei lucratorului si a farmacistului

 

Stimati colegi!

Va adresez sincere felicitari cu ocazia zilei lucratorului medical si farmacistului si tin sa exprim, din numele administratiei IMSP SR Singerei si a mea personala, calde multumiri pentru neobosita truda a Domniilor Voastre.

         Apreciind inalt contributia tuturor medicilor, asistentilor medicali, lucratorilor farmaceutici si a personalului tehnic ce activeaza in domeniu, imi exprim certitudinea, ca actualul potential medical si farmaceutic al tarii este capabil sa raspunda provocarilor, sa reziste greutatilor, sa implementeze proiecte si activitati ce vor perfectiona sistemul sanatatii, oferind servicii de o calitate mai inalta, pe masura asteptarii populatiei.

Admir abnegatia si angajamentul Dumneavoastra profesional, valori pe care le intruchipati, dedicindu-va exercitarii uneia dintre cele mai nobile profesiunii - cea de medic, ghidindu-va, in activitatea de zi cu zi, de obligatia suprema fixata in Juramantul lui Hipocrate.

Sunteti acei care aduc bucuria continuitatii neamului in fiecare familie, care daruiesc o raza de speranta suferindului, trateaza boala si sufletul, in baza simplei chemari a inimii.

Va multumesc pentru munca si daruirea Dumneavoastra, Va doresc succese in realizarea tuturor planurilor si multa sanatate - Dumneavoastra si celor apropiati!